Lyssna och lär dig mer om kroppen!

Äntligen varannan onsdag; äntligen Kristyr! som ni har längtat! som VI har längtat; men nu är det alltså dags.

Morgondagens program har tema kropp. Det blir smärgränser, twister, poesi och mycket annat. Som vanligt i en väldigt Kristyrmässig (läs hysterisk) blandning.

Alltså; imorgon onsdag, klockan 19-20, kanalen är Shore och adressen är www.shore.hik.se

Be there :)

Kristyr blir män!

Imorgon bör just du lyssna på Kristyr!

Då har vi nämligen TVÅ gäster i studion, har tema män och ni kommer bland annat få höra hur det gick när Karin skulle snusa och när redaktionen åkte skateboard.
Såhär såg det ut när vi försökte oss på skateboard...

         

Kristyr- snart finito?

Det har kommit till redaktionens kännedom att Kristyrprogrammet med tema språk ska granskas av den ohyggliga, den grymma, den hänsynslösa granskningsnämnden. Är detta slutet för en epok? Kommer Kristyr resa sig efter nämndens skoningslösa ögonkast. Ingen vet än. Gud vet kanske, men inte förrns på måndag.
Eller ska Kristyr dansa igenom granskningen, ivrigt påhejade som det underbara radioprogram det är.
Fortsätt läsa bloggen och lyssna på radio Shore för att få veta. Nästa vecka är varannan vecka!

Kristyr bland Kalmars ku(k)lturelit

Vi begav oss till teatern medan vinden slet i vårt hår. Hannas kinder glödde i motljuset och Karins hundögon blixtrade intelligent. Plötsligt såg vi honom. Mannen i en lyssnares drömmar. Det eldiga håret stog i ett kärleksfullt moln kring hans välformade huvud och kostymen satt som vore den målad direkt på hans välsvarvade kropp. Kristyr redaktionen andades tungt. Promenaden hade varit ansträngande och Hannas kondition var inte vad den hade varit. Men tanken på mannens kropp fick henne att glömma ansträngningen. Åh vad hon ville ha honom! 

Traderamannen; nu i en dator nära dig!

Som ni kan läsa i inlägget här under så är det aldrig tråkigt i Kristyrredaktionens vardag. Och nu kan vi även glädja er med att vi har hittat en person att sälja på Tradera! visst är det underbart!?

Den uppmärksamma lyssnaren känner säkert till att halva redaktionen har en viss fascination för Tradera och av den anledningen har vi bestämt oss för att försöka sälja en människa. Kommer bli en rysare utan motstycke helt klart.

Men än kan vi inte avslöja så mycket mer än att det inom kort kommer finnas en blogg där man kan läsa om Traderamannen och om hur projektet fortskrider...håll ut vänner!

Vi hörs i etern (eller på nätet) på onsdag klockan 19!

Kristyr goes språk!

Snart varannan onsdag. Snart Kristyr! Den här veckan visar vi att Kristyr inte bara är det bästa programmet i radio Shore, vi är också det mest demokratiska. JO! Tema: språk är utsett av en lyssnare. 

På onsdag ska vi testa dialekter, Hanna pratar småländska, light-varianten, Karin ingen dialekt alls. Se oss som två oskrivna blad. Vi guidar dig i dialektdjungeln!

Dessutom teckenspråk live och kinesiska tecken på tröjor. Kan man lita på dem eller går du runt med tecknet för drägg?

Lyssna!

Förresten. Alla är säkert intresserade av vad som händer i Kristyrredaktionens vardag. Idag till exempel halkade Hannut på en ketchupsträng/muterad tomat på fiendemark. Som tur var var jag behjälplig och kunde snabbt ta henne under armen och springa. Annars hade Kristyr kunnat varit en man kort på onsdag.

RSS 2.0